Yalova'da Etibank tesisleri yandı

Düzenleyen:
Yalova'da Etibank tesisleri yandı

YAŞAM Haberleri

Yalova'nın Çiftlikköy ilçesinde bulunan Etibank Tesisleri'ndeki tahta barakalarda bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. Küle dönen barakalarda Suriyeli mültecilerin bulunduğu bilgisi panik yaşanmasına yol açtı.

Yıllardır boş şekilde bekletilen Yalova'nın Çiftlikköy ilçesindeki Etibank Tesislerinde sabaha karşı yangın çıktı. Tesislerde bulunan eski barakalar, alev aldı. Yan yana bulunan 5 barakayı saran alevlere Yalova ve Çiftlikköy İtfaiyelerinden 5 araç müdahale etti. Bu esnada barakalarda Suriyeli mültecilerin de yaşadığı bilgisinin gelmesi polis ekiplerini ve itfaiyeyi harekete geçirdi. Yaklaşık 1 saat süren çalışma sonrasında ekipler içeride insan aradı. Her hangi bir bulguya rastlanmaması ise derin bir nefes aldırdı. 
Bir görgü tanığı da barakalarda mültecilerin yaşadığını ancak yangından bir kaç gün önce başka bir yere taşındıklarını dile getirdi. İtfaiye ekipleri yangının kundaklamadan çıkmış olma ihtimali üzerinde dururken, polis olayla ilgili araştırma başlattı. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...