Dusko Tosic: Şenol Güneş beni göndermek istedi

Düzenleyen:
Dusko Tosic: Şenol Güneş beni göndermek istedi

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ta bu sezon sergilediği istikrarlı performansla dikkat çeken isimlerden biri olan Dusko Tosic, geçen sezon Ocak ayında siyah beyazlıların teknik adamı Şenol Güneş tarafından takımdan gönderilmek istendiğini söyledi.

2016 yılının kısa değerlendirmesini yapan Beşiktaşlı futbolcu sezon başında ayrılma planları yaparken, şampiyonlukta önemli pay sahibi olduğunu vurguladı, "Şenol Güneş geçen Ocak ayında bana kulüp bulmamı söyledi. Ancak ben bu tarihten sonra lig bitimine kadar 13 maça çıktım. Yeni statta şampiyonluğu kutladık ve 7 yıl sonra Şampiyonlar Ligi'nde oynadık. Taraftarların yıllarca unutmayacağı Napoli galibiyeti ve Benfica beraberliği de var" diye konuştu.

Tosic ayrıca "2016'daki en önemli olayın şampiyonluk kutlamaları olduğunu dile getiren Tosic, Boğaz'daki tur unutulmazdı. Taraftarlarla beraber tur attık. Fenerbahçe ve Galatasaray taraftarlarına karşı şampiyonluk şarkıları söyledik. Oradan inip yeni stadımıza girdik" ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...