Bekir Bozdağ Twitter'da saydırdı

/ Kaynak: AA
Bekir Bozdağ Twitter'da saydırdı

Politika Haberleri  / AA

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden son yaşanan olayları değerlendirdi.

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, "Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki kadro, dünyayı, ülkemizi iyi tanıyan, sadece Allah'ın ve milletin rızasıyla hizmet eden bir kadrodur. Bu kadro, sadece Allah'ın ve milletin huzurunda eğilir. Derdi millet olmayanların, karanlık hesaplar ve tuzaklar kuranların önünde eğilmez" ifadesini kullandı. Bozdağ, sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden son yaşanan olayları değerlendirdi. Büyük Türkiye'nin, sanal medyadaki iftiralarla gaza gelip yola çıkanlarla kurulamayacağını belirten Bozdağ, "Büyük Türkiye, gerçek bilgiyle donanmış, dünyayı, ülkemizi iyi tanıyan, milletin ve Allah'ın rızasını tek amaç edinmiş kadrolarla kurulur. İşte Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki kadro, dünyayı, ülkemizi iyi tanıyan, sadece Allah'ın ve milletin rızasıyla hizmet eden bir kadrodur. Bu kadro, sadece Allah'ın ve milletin huzurunda eğilir. Derdi millet olmayanların, karanlık hesaplar ve tuzaklar kuranların önünde eğilmez. Dost- düşman herkes bunu iyi bellemelidir. 11 yıllık geçmişimiz, hiçbir tuzak ve hiçbir karanlık hesabın netice alamadığının şahididir. Tuzaklar ve hesaplar hep boşa çıkarılmıştır" görüşünü dile getirdi. nbsp;Bozdağ, bazı televizyon, gazete ve internet medyasının haber verme görüntüsü altında insanları tahrik etmeye ve gaz vermeye devam ettiğine işaret ederek, herkesin her şeyin farkında olduğunu ve alemi kör, herkesi sersem sananların fena yanıldığını, milletin olanı biteni herkesten daha net gördüğünü bildirdi.
nbsp;Başbakan Erdoğan'ın gücünün kaynağını "aziz milletin gönülden duası, desteği" olarak belirten ve buna millet iradesinin yansıdığı sandıkların şahit olduğunu vurgulayan Bozdağ, şunları kaydetti. nbsp;"Aziz milletimizden iktidar yetkisi alamayıp, iktidar rüyasını darbelere, darbecilere ve karanlık oyunlara bağlamış olanlar, bunu anlayamaz. Siz bu kafayla daha çok gezersiniz, daha çok tencere tava çalarsınız. Biz ise milletimize gece gündüz demeden hizmetimizi sürdüreceğiz. Başbakanımıza ve polisimize sövenler, medeni midir? Demokrat mıdır? İlerici midir? Çapulcu mudur? Yoksa alçak mıdır? Sahi sizce hangisidir?"

Politika
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...