Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Jandarmadan tarlaya operasyon

/ Kaynak: İHA
Jandarmadan tarlaya operasyon

YAŞAM Haberleri  / İHA

Balıkesir'in Ayvalık ilçesi Altınova beldesinde jandarma ekipleri, 261 kök hint keneviri ve 5 kilo kurutulmuş esrar yapılmaya hazır ot ele geçirdi.

Balıkesir'in Ayvalık ilçesi Altınova beldesinde jandarma ekipleri, 261 kök hint keneviri ve 5 kilo kurutulmuş esrar yapılmaya hazır ot ele geçirdi. İhbar üzerine harekete geçen Altınova Jandarma ekipleri, hint kenevirlerini sulamaya gelenleri yakın takibe aldı. Takip sonucu hint kenevirlerinin yerini tespit eden ekipler, operasyon düzenledi. İzmir Dikili Kabakum köyünden B.K (30) ve A.K (30) jandarma tarafından kenevir tarlasında yakalandı. 20 yaşındaki E.Ç ise olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Gözaltına alınan B.K. ile A.K., Ayvalık Cumhuriyet Başsavcılığı'na sevk edildi. Tarlada el konulan hint kenevirleri imha edildi. Kaçan E.Ç 'nin aranmasına devam ediliyor.
YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...