Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

2016’da zirve Survivor’ın oldu

Düzenleyen:
2016’da zirve Survivor’ın oldu

MAGAZİN Haberleri

2016 yılında Survivor, yazılı basının en çok konuşulan programı oldu.

Medya takibi kuruluşu Ajans Press, 2016 yılında sosyal medyada en çok konuşulan programların medya karnesi çıkardı. Mediacat Dergisi’nden alınan sosyal medya verilerine göre, sosyal TV izleyici reytingleriyle belirlenen 2016’nın en çok tweet getiren ilk beş programının; Survivor, Kiralık Aşk, Kısmetse Olur, Poyraz Karayel ve Güneş’in Kızları olduğu belirtildi.

Ajans Press’in medya verilerine göre, Survivor, yazılı basının en çok konuşulan programı oldu. Survivor yıl boyu 4 bin 113 habere konu oldu. Medyanın en çok konuştuğu diziler sıralamasında Kiralık Aşk 2 bin 776 haberle ikinci sırada yer alırken, Poyraz Karayel 2 bin 73 habere konu oldu. Listenin dördüncü sırasında Kısmetse Olur programı yer aldı. Kısmetse Olur hakkında yazılı basına 796 haber yansıdı. Sosyal medyanın en çok konuştuğu diziler arasında yer alan Güneş’in Kızları ise 454 haberle adından söz ettirdi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...