Eylemciler Kızılay Meydanı'nda toplanmaya başladı

/ Kaynak: İHA
Eylemciler Kızılay Meydanı'nda toplanmaya başladı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Taksim Gezi Parkı'ndaki olayları protesto eden bir grup Kızılay Meydanı'nda toplandı. Kızılay'a çıkan tüm yolların trafiğe kapatıldı, yoğun güvenlik önlemi alındı.

Taksim Gezi Parkı'ndaki olaylarıprotesto eden bir grup Kızılay Meydanı'nda toplandı. Kızılay'a çıkan tüm yolların trafiğe kapatıldığı eylem nedeniyle polis yoğun güvenlik önlemi aldı. nbsp;Taksim'de başlayan Gezi Parkı olayları Başkent'te devam ediyor. Çeşitli sivil toplum kuruluşları ile partililerden oluşan kalabalık grup, Kızılay Meydanı'nda sloganlar ve ıslıklarla hükümeti istifaya çağırdı. Eylem nedeniyle Atatürk Bulvarı, Gazi Mustafa Kemal Bulvarı, Ziya Gökalp Caddesi ve Kızılay'a çıkan tüm yollar trafiğe kapatıldı. Polis, özellikle helikopter ile eylemi takip etmeye devam ediyor. Eylem polis ile eylemciler arasında devam eden gerginlikle sürüyor.
GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...