Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ankara'da Başbakan Erdoğan'ı karşılama

/ Kaynak: AA
Ankara'da Başbakan Erdoğan'ı karşılama

GÜNDEM Haberleri  / AA

Başbakan Erdoğan, yaklaşık 12 gün aradan sonra geldiği başkentte sosyal medya üzerinden organize olan vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılandı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, yaklaşık 12 gün aradan sonra geldiği başkentte, sosyal medya üzerinden organize olan vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılandı. nbsp;Başbakan Erdoğan'ı taşıyan özel "ANA" uçağının havalimanına inmesiyle burada bekleyen Ankaralılar, Erdoğan'a sevgi gösterilerinde bulundu. nbsp;Vatandaşların, "Türkiye seninle gurur duyuyor" sloganları eşliğinde halkı selamlayan Erdoğan, AK Parti seçim otobüsünde vatandaşlara hitap etti. nbsp;Başbakan Erdoğan'ın buradaki konuşması sırasında sık sık, "Türkiye seninle gurur duyuyor" , "Dik dur eğilme, bu millet seninle", "Ya Allah bismillah Allahu ekber", "Recep Tayyip Erdoğan", "Tayyip burada çapulcular nerede", "Polise uzanan eller kırılsın" sloganları atıldı. nbsp;Erdoğan, konuşmasının ardından eşi Emine Erdoğan ile havalimanından seçim otobüsüyle ayrıldı. Başbakan Erdoğan, buradan kent merkezine hareket ederken aşırı kalabalık nedeniyle güçlükle çıkış yapabildi. Erdoğan, havalimanı yolu boyunca kendisini Türk bayraklarıyla karşılamaya gelen coşkulu kalabalığı seçim otobüsünden selamladı.Başbakan Erdoğan'ı vatandaşların araçlarının yanı sıra ticari taksi, dolmuş ve minibüslerin oluşturduğu konvoy takip etti. Erdoğan'ı karşılamaya gelen bazı vatandaşların da araç konvoyuna yürüyerek eşlik etmesi dikkati çekti.
Vatandaşların ve araçların oluşturduğu yoğunluk nedeniyle trafik tıkanma noktasına gelirken, Erdoğan'ın bulunduğu otobüs yoldan yavaş yavaş ilerleyebildi.
Havalimanına yoğun trafik nedeniyle gelemeyen vatandaşlar da kilometrelerce uzunluğunda konvoy oluşturarak, Erdoğan'ın kent merkezine geçerken kullanacağı güzergahta bekledi.
Davul zurna ve AK Parti'nin seçim şarkıları eşliğinde ilerleyen Erdoğan'ı, Çubuk Kavşağı, Pursaklar ve Altınpark'ta coşkulu kalabalıklar karşıladı.
Pursaklar'da seçim otobüsünden vatandaşlara hitap eden Erdoğan, konuşmasının ardından seçim otobüsüyle Altınpark'ta hareket etti .
-Diğer noktalardaki bekleyiş sürüyor-
Vatandaşlar, Başbakan Erdoğan'ı karşılamak için öğle saatlerinden itibaren Altınpark'ta toplanmaya başladı. nbsp;
Ellerinde Türk bayraklarıyla Altınpark'a gelen vatandaşlar, attıkları sloganlarla Başbakan Erdoğan'a desteklerini ifade ediyor.
Büyük Türk bayraklarının da açıldığı alanda, çeşitli pankartlar yer alıyor. Çevredeki binalara Başbakan Erdoğan'ın posterleri ve Türk bayraklarının asıldığı alanda, vatandaşlar ses yayın aracından çalınan AK Parti şarkılarına eşlik etme devam ediyor. nbsp;
Alandaki "Bunun adı aşk, bizi kimse durduramaz", "Bizi çekemeyenler var büyük usta" pankartları da dikkati çekiyor.
Öte yandan vatandaşlar, yol boyunca ellerindeki bayraklarla dizilerek Başbakan Erdoğan'ın geçeceği yolda "sevgi zinciri" oluşturdu.
Ankara'nın çeşitli ilçelerinden kalabalıkların bir kısmı da Akköprü'de bir araya geldi. Buradaki kalabalığın da AK Parti seçim şarkıları eşliğinde coşkulu bekleyişleri sürüyor.
Erdoğan'ın canlı yayın araçlarının da bulunduğu alanda bekleyen vatandaşlara hitap etmesi bekleniyor.
GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...