Erdoğan, sanatçılardan bu sürece destek verene yazıklar olsun

/ Kaynak: İHA
Erdoğan, sanatçılardan bu sürece destek verene yazıklar olsun

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Başbakan Erdoğan, 'Sanatçı camiasından bu sürece destek verenlere de yazıklar olsun diyorum. AKM'nin tepesine çıkmış 'yıktırmayız' diyorlar. yıkacağız' dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Sanatçı camiasından bu sürece destek verenlere de yazıklar olsun diyorum. Şimdi AKM'nin tepesine çıkmış 'yıktırmayız' diyorlar. Ona sizin gücünüz yetmez, yıkacağız. Neden daha güzelini yapmak için" dedi.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Esenboğa Havalimanı'ndan sonra Pursaklar'da konuşma yaptı. Başbakan Erdoğan, kendisini karşılamaya gele topluluğun yakıp yıkmadığını, polise, askere kurşun sıkmadığını belirterek, "Aksine bu topluluk onlarla kucaklaştı" diye konuştu. Yaşanan olayların 11 gündür devam ettiğini söyleyen Erdoğan, "Bu süreç uluslararası faiz lobisinin attığı adımlardır ama duvara çarptılar" ifadesini kullandı."Biz halktan yanayız" diyen Başbakan, "Biz gerilimden değil, halktan ve haktan yanayız. Biz mazlumların sesi olmak için yola çıktık. Bu ülkede bir dikili ağacı olmayanın çevrecilikten bahsetmesi anlaşılabilir mi? Şunu unutmayın bu olay İstanbul Taksim'de bir Gezi Parkı olayı değildir. Gezi Parkı diye gelenlerin yüzde 95'i oraları bilmezler. Ben orada doğup büyüdüm. Bunlar tereciye tere satmaya kalktılar. Biz iki ileri bir geri gidenlerden olmayacağız. Çünkü bizim yapacağımız çok iş var" şeklinde konuştu. "Sanatçı camiasından bu sürece destek verenlere de yazıklar olsun diyorum" diyen Erdoğan, "Siz bu zaman kadar sanatınızı icra edebiliyordunuz da AK Parti size engel mi oldu. Bir yerde şarkı söylemek istiyordunuz da AK Parti mani mi oldu. Şimdi AKM'nin tepesine çıkmış 'yıktırmayız' diyorlar. Ona sizin gücünüz yetmez, yıkacağız. Neden daha güzelini yapmak için. Biz oraya muhteşem bir opera binası yapalım diyoruz. Çatıya çıkmakla bize geri adım attıramazsınız" dedi. nbsp;
GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...