Kütahya'daki trafik kazasında ölü sayısı 5 oldu

/ Kaynak: İHA
Kütahya'daki trafik kazasında ölü sayısı 5 oldu

YAŞAM Haberleri  / İHA

Kütahya'da, peynir yüklü kamyonla otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında ölü sayısı 5'e yükseldi.

Kütahya'da, peynir yüklü kamyonla otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 5 kişi öldü, 1 kişi da yaralandı. kaza, Kütahya-Afyonkarahisar karayolunun 27. kilometresinde meydana geldi. nbsp;Edinilen bilgeye göre, duble yolda yapılan onarım çalışmasından dolayı trafiğin tek şeritten sağlandığı bölümde meydana gelen kazada, kimliği henüz belirlenemeyen 42 HZ 990 plakalı otomobil, Afyonkarahisar'dan Kütahya'ya istikametine gelmekte olan Mustafa Y. (40) idaresindeki 03 LT 111 plakalı kamyonla çarpıştı. nbsp;Kazada, henüz kimlikleri belirlenemeyen otomobildeki 5 kişi feci şekilde hayatlarını kaybetti.
Kamyon Sürücüsü Mustafa Y., 112 Acil Servisi ekipleri tarafından Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. nbsp;Polis ve jandarma ekipleri, kazada ölen 5 kişinin kimliklerinin tespiti için çalışma başlattı.
YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...