Kızılay'da gösteriye izin yok

/ Kaynak: İHA
Kızılay'da gösteriye izin yok

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Başkent'te Taksim Gezi Parkı eylemine destek için Kızılay Meydanı'nda toplanana grup dağılmayınca polis biber gazı ve tazyikli su ile müdahalede bulundu.

Başkent'te siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinden oluşan bir grup, Taksim Gezi Parkı eylemine destek için Kızılay Meydanı'nda toplandı. Kızılay'da eylem yapan grubun Atatürk Bulvarı'nı çift taraflı trafiğe kapatması üzerine polis, megafonla yapılan eylemin yasadışı olduğu, yolun açılmaması durumunda müdahale edileceğini duyurdu. Polis, yapılan ikazların ardından dağılmayan gruba biber gazı tazyikli su ile müdahalede bulundu. Bazı eylemcilerin gözaltına alındığı müdahalenin ardından gruplar, Gazi Mustafa Kemal Bulvarı, Ziya Gökalp Caddesi ve Sakarya Caddesi'ne dağıldı. Polis ekiplerinin gruplara müdahaleleri yer yer devam ediyor.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...