Başbakan Erdoğan'dan Boyner'e pankart cevabı

Başbakan Erdoğan'dan Boyner'e pankart cevabı

GÜNDEM Haberleri

Gezi Parkı eylemlerine 'Ne sağcıyım ne solcu, çapulcuyum çapulcu' yazılı pankartla destek veren işadamı Cem Boyner'e, Başbakan Erdoğan'ın cevabı sert oldu

Taksim Gezi Parkı eylemlerine 'Ne sağcıyım ne solcu, çapulcuyum çapulcu' yazılı pankart taşıyarak destek veren işadamı Cem Boyner'e, Başbakan Erdoğan'ın cevabı sert oldu. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Bakıyorum bir tanesi çıkmış 'ne sağcıyım ne solcu çapulcuyum çapulcu' diyor. Hayırlı olsun. Yıllarca bu insanlar bu milletin sırtından geçindiler" dedi.Başbakan Erdoğan, Pursaklar'daki konuşmasının ardından Altınpark'ta halka seslendi. Erdoğan, Türkiye'nin güçlenmesinden içeride ve dışarıda rahatsız olanların olduğunu söyleyerek, "Uluslararası medya Türkiye için hayırlı rüya görebilir mi? Şimdi de yazılı ve görsel medya ile bize saldırıyorlar. Bunu da ulusal ve uluslararası faiz lobisiyle yapıyorlar. Borsa İstanbul çöktü diyorlar. Borsa İstanbul çökerse bunun altında Recep Tayyip Erdoğan değil siz kalırsınız" diye konuştu. Gençlere seslenen Erdoğan, "Bu ülkenin Başbakanı sessiz yığınların sesidir. Biz mazlumların yanındayız" dedi. "Gezi'deki bu gençler o dönemdeki çöp yığınlarını bilmezler" diyen Erdoğan, "CHP zihniyeti pisliktir. Bakıyorum bir tanesi çıkmış 'ne sağcıyım ne solcu çapulcuyum çapulcu' diyor. Hayırlı olsun. Yıllarca bu insanlar bu milletin sırtından geçindiler" ifadesini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...