Trabzonspor Caceres ve Rodallega'yı renklerine bağlıyor

Düzenleyen:
Trabzonspor Caceres ve Rodallega'yı renklerine bağlıyor

SPOR Haberleri

Trabzonspor yönetiminin bonservisi elinde olan Caceres ve Akhisar'ın golcü futbolcusu Rodallega ile prensipte anlaştığı öğrenildi.

Stoper ve golcü arayışındaki Trabzonspor, Martin Caceres ve Hugo Rodallega transferlerinde imza aşamasına geldi. 

CACERES'TE UFAK PÜRÜZLER KALDI
beIN SPORTS'un haberine göre; Daha önce Martin Caceres'in istediği ücret yüksek gelince Galatasaraylı Aurelien Chedjou'ya yönelen Trabzonspor Kamerunlu stoperin 2.2 milyon euroluk yıllık ücretini aşağa çekmek için girişimlerde bulunuyordu.

Ancak Caceres'ten gelen haber üzerine bordo mavililer yeniden Uruguyla stopere yöneldi. Caceres ile yapılan görüşmeler olumlu geçti ve aradaki bir kaç küçük pürüzün giderilmesi sonrası Uruguaylı futbolcuyla sözleşme imzalanacağı öğrenildi.

RODALLEGA'DA İŞLEM TAMAM
Bordo mavililer forvet transferinde de Hugo Rodallega ve menajeriyle yaptığı pazarlıkları mutlu noktaladı. Trabzonspor bugün veya yarın prensipte anlaştığı futbolcuyla sözleşme imzalayacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...