Başbakan Yıldırım: 340-343 bandında oy bekliyorum

Düzenleyen:
Başbakan Yıldırım: 340-343 bandında oy bekliyorum

POLİTİKA Haberleri

Başbakan Binali Yıldırım, AK Partili milletvekillerine anayasa değişikliğindeki 1. tur oylamasının ardından bir araya geldi.

Başbakan Binali Yıldırım, anayasa değişiklik teklifinin ikinci tur oylaması öncesinde partisinin milletvekilleriyle buluştu. Milletvekillerine ilk tur için teşekkür eden Başbakan, yaşananları hatırlattı ve "Burun kırdılar, bacak ısırdılar, kürsü işgal ettiler ama sırtlarını yere getirdik" dedi.

"İNANCIM TAM"
Başbakan ikinci turdan beklentisini de "Attığınız imzaların arkasında duracağınıza inancım tam. İlk tur oylama sonuçlarına ben ikinci turda da bu oy bandında yani 340-343 bandında oy bekliyorum" diye anlattı.

"MAKAM BIRAKILIR"
Teklifle Başbakanlık makamının kaldırılmasına ilişkin de Yıldırım'ın "Efendim, makam bırakılır mı diyorlar? bırakılır, eğer gönlünüzde millet sevdası varsa bırakılır" dediği öğrenildi.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...