Serdal Adalı, 'Beşiktaş'ın teknik direktörü belli'

/ Kaynak: CHA
Serdal Adalı, 'Beşiktaş'ın teknik direktörü belli'

SPOR Haberleri  / CHA

Beşiktaş Kulübü Başkan Adayı Serdal Adalı, 'İki teknik adamla görüşüyorum. İkisi de Beşiktaş'a gelmeye hazır. Beşiktaş'ın teknik direktörü belli' dedi.

Beşiktaş Kulübü Başkan Adayı Serdal Adalı, önemli açıklamalarda bulundu. Beşiktaş Kulübü'nün 16 Haziran'da gerçekleştirilecek seçimli genel kurulunda başkanlık için Fikret Orman ile yarışacak olan Serdal Adalı önemli açıklamalarda bulundu. TV8'de yayınlanan Telegol adlı programa katılan Serdal Adalı "İki teknik adamla görüşüyorum. İkisi de Beşiktaş'a gelmeye hazır. Hocam belli" dedi. İşte Adalı'nın açıklamaları, "İki teknik direktörle görüşüyorum. Beşiktaş'a gelmeye hazırlar. Bunun cevabını 17 Haziran sabahı göreceksiniz. Daha fazla bilgi veremem. Mustafa Denizli ile en son Rize'nin şampiyonluğundan sonra konuştuk. Fikret Orman ile aynı hocalarla görüşmüyoruz. Yıldırım Demirören döneminde futbol şubesinde yetki bendeydi. Ama 2010 öncesi yapılan ne var, inanın ben de bilmiyorum. Bu borcun nasıl olduğunu detaylı bilmiyorum. Ortada 8 senede oluşan bir borç var. Biz de bu borcun altına gövdemizi koyacağız. İyi bir ekip kurduk. Beşiktaş'ın sorunları belli. Fenerbahçe ve Galatasaray'ın da Beşiktaş'a yakın borçları var. 500 milyon TL civarında. Beşiktaş Başkanlığı çözüm yeridir. Hiç kimsenin ağlama lüksü yok. Beşiktaş, Türkiye'nin gayrımenkul olarak en zengin takımıdır. Kuvvetli bir camiayız. Zaman içinde yönetimlerden kaynaklı sıkıntılarla buralara gelindi. Yurtdışı kaynaklı bir kredi hazırlığı yaptık. Beşiktaş senede 30 milyon TL faiz ödüyor. Gelir-gider dengesini bulmamız lazım.
Bununla beraber stat konusu var. En önemli nokta. Bununla birlikte hazırlık yapmamız lazım. Stadın geliriyle stadı yapacak olursak, sadece stadımızı yenilemiş oluruz. Bütçeye faydası olmaz. Stadı daha uzun vadede krediyle yapıp, yakın dönemdeki gelirleriyle borç ödemesine gitmemiz lazım. Ben inşaatçıyım. Taksim'in hemen altında, İstanbul'un göbeğinde stat 1 senede bitmez. Gerçekçi değil. İstanbul'da inşaat yapanlar bilir. Yeni stadın projesine ulaşamıyorum.
Yönetim kurulu; Fenerbahçe ve Galatasaray ile görüşmüş önümüzdeki sezon maçları oynamak için. Olmadığı zaman ne olacak? Fenerbahçe ve Galatasaray'ı geçmemiz için stadı bir an önce yapmamız lazım. Yönetimin kuruluna yakın insanlardan duyduğuma göre Fenerbahçe'den 'Burada oynayabilirsiniz' sözü varmış.
Mali tablonun düzelmesi sportif başarıyla beraber yürüyen bir hadesi. Eğer siz stada 11 bin kişi yerine 35 bin kişi getirmezseniz, yaptığınız planlar tutmaz. 'Feda' ilk başta benim de hoşuma giden bir söylemdi. Ama uzadıkça herkesi üzdü.
Yeni hoca isterse Quaresma gelir. İstediği iki oyuncu var. İkisi de gelir. 1.5 senede benim yaptığım transferler belli. Açıp bakarsanız. Quaresma'yı camia istedi, ben aldım. Samet Aybaba'nın arkasında durmamak bana göre hataydı. 4 sene imza attırdıysanız, arkasında duracaksınız."

SPOR
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...