Eski bakan Murat Başesgioğlu hastalandı

/ Kaynak: İHA
Eski bakan Murat Başesgioğlu hastalandı

Politika Haberleri  / İHA

Eski Devlet Bakanı ve MHP İstanbul Milletvekili Murat Başesgioğlu, Küre'de ilçe ziyaretleri sırasında rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı.

Eski Devlet Bakanı ve MHP İstanbul Milletvekili Murat Başesgioğlu, Küre'de ilçe ziyaretleri sırasında rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Eski Devlet Bakanı ve MHP İstanbul Milletvekili Murat Başesgioğlu, Kastamonu'nun Küre ilçesini ziyaret etti.Başesgioğlu, Küre Belediye Başkanı Kamil Aydınlı, MHP Küre İlçe Başkanı Onur Uysal ve vatandaşlar tarafından karşılandı. MHP İstanbul Milletvekili Murat Başesgioğlu, ilçe ziyareti sırasında rahatsızlanarak özel aracı ile Küre Devlet Hastanesi kaldırıldı. Eski Bakan Başesgioğlu'nün tansiyonu düşmesinden dolayı rahatsızlandığı belirtilerek, hastanede bir müddet gözetim altında tutulduktan sonra taburcu edildi. nbsp;Murat Başesgioğlu, Küre Devlet Hastanesinde yaklaşık 40 dakika bekledi. Hastanede kontrolleri yapılan Başesgioğlu, tedavisinin tamamlanmasının ardından taburcu edildi.

Politika
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...