Gezi için Gazi'yi kaşıyorlar

Gezi için Gazi'yi kaşıyorlar

GÜNDEM Haberleri

Sultangazi Gazi Mahallesi'nde DHKP-C'nin de desteğiyle iki gecedir Gezi Parkı eylemleri bahane edilerek olay çıkartılıyor.

Sultangazi Gazi Mahallesi'nde DHKP-C'nin de desteğiyle iki gecedir Gezi Parkı eylemleri bahane edilerek olay çıkartılıyor. Tahriklere dikkat çeken Sultangazi ilçesindeki sivil toplum kuruluşları, yaptıkları bir ortak açıklamayla sağduyu çağrısında bulundu. İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Derneği'nin (İSTDER) çağrısı üzerine bir araya gelen yüze yakın dernek yaptıkları ortak açıklamada, "Demokrasinin bir gereği olan eylem, yürüyüş ve protestolar 'kanuni' çerçevede kalmak şartıyla herkesin hakkıdır. Ancak, kanunsuzluğa yönelen ve 3 hayata mal olan olaylarda, çok sayıda esnafımız da zarar görmüştür. Gazi Mahallesi'nde başlayan Gezi Parkı protestolarını ilçe geneline yayma çabalarını endişeyle izliyoruz. Bu olayları fırsat bilip, etnik ve mezhepsel farklılıkları kaşıyan provokatörlere halkımız fırsat vermemelidir" denildi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...