Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İstanbul'daki ağaçla bizim ne ilgimiz var

/ Kaynak: İHA
İstanbul'daki ağaçla bizim ne ilgimiz var

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Gezi parkı eylemcilerinin köprüden attığı Ferdi'nin yengesi, 'İstanbul'daki ağaçla bizim çocuğun ne alakası var. Yapılan şeyin adı hayvanlık' diye konuştu.

Adana'da, atık kağıt ve plastik toplarken 5 Haziran'da Gezi Parkı protestolarına katılan bir kişi tarafından köprüden aşağı atılan 12 yaşındaki Ferdi Ş. tedavi gördüğü Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden taburcu oldu. Dehşet anlarını bir daha anlatan Ferdi Ş., "Kasım Gülek Köprüsü'nde plastikleri alıyordum, o sırada biri benim üzerime geldi. Kolumdan tuttu ve köprüden aşağıya attı. Daha sonra gelen trenden bir kişi inip yanıma geldi bana 'niye topallıyorsun' dedi. Ben de 'biri beni köprüden aşağı attı' dedim. Beni ileriye götürdü polisi ve ambulansı aradı. Sonra hastaneye götürdüler. Beni polis atmadı, eylemcilerden biri attı. Kıvırcık saçlı, siyah gözlü biriydi. Gezi Parkı'nı protesto edenlerden biriydi. Beni atarken hiçbir şey söylemedi kollarımdan tutup beni köprüden aşağı attı" dedi. Ferdi'nin yengesi Gurbet Ş. ise 12 yaşındaki çocuğu köprüden aşağı atmanın insanlık olmadığını söyleyerek, "İstanbul'daki ağaçla bizim çocuğun ne alakası var. Bir bahaneleri var ki bu protestoları yapıyorlar. Ancak, bu hayvanlıktır, bu çocuğu atan insan değildir. İnsan olsaydı, insan sevgisi olsaydı içinde birazcık bu çocuğu atmazdı. Hiç olmazsa tutup kenara koyardı. Bu resmen tutup köprüden fırlatmış. Tek isteğimiz Ferdi'yi köprüden aşağı atan kişi yakalansın, hak ettiği cezayı alsın" diye konuştu.
FERDİ'YE BUNU YAPAN İNSAN OLAMAZ
Ferdi'nin yengesi Gurbet Ş., 12 yaşındaki çocuğu köprüden aşağı atmanın insanlık olmadığını söyleyerek, "Bir bahaneleri var ki bu protestoları yapıyorlar. Ancak, bu hayvanlıktır, bu çocuğu atan insan değildir. İnsan olsaydı, insan sevgisi olsaydı içinde birazcık bu çocuğu atmazdı" ifadelerini kullandı.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...