Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Adana'da sosyal medya zanlısı 14 kişi adliyeye sevk edildi

/ Kaynak: İHA
Adana'da sosyal medya zanlısı 14 kişi adliyeye sevk edildi

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Adana'da Twitter ve Facebook'tan halkı provoke etmek ve gösterilere katılarak kamu ve özel mallara zarar verdiği ileri sürülen 2'si kız 14 kişi adliyeye sevk edildi.

Adana Emniyet Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Gezi Parkı'nı bahane ederek Twitter ve Facebook üzerinden halkı eylemlere katılması için provoke edenlerin yakalanması için çalışma başlattı. Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Adana'da halkı sosyal paylaşım sitelerinden tahrik eden 2'si kız 14 kişi olduğunu belirledi. Bunun üzerine Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri harekete geçerek 8 Haziran günü 14 ayrı adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Yapılan operasyon sonucunda önce 5 kişi daha sonrada 2'si kız 9 kişi gözaltına alındı. Yapılan sorgulamalarda şahısların sosyal paylaşımdan halkı tahrik edip sokağa döktüğü daha sonra da kendileri gösterilere katılıp kamu ve özel mallara zarar verdikleri söylendi. Ancak şahıslar bu suçlamaları kabul etmedi. Polis 2 gün süren sorgunun ardından şahısları adliyeye sevk etti.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...