Fenerbahçe'de kombine satışları başladı

/ Kaynak: İHA
Fenerbahçe'de kombine satışları başladı

SPOR Haberleri  / İHA

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda 2013-2014 sezonunda geçerli olacak kombine kartların genel satışı başladı.

Fenerbahçe Kulübü'nün resmi internet sitesinde yer alan açıklamada, yenileme süreci ve öncelikli satışların ardından yeni sezon kombinelerinde genel satış, 10 Haziran Pazartesi günü başladı. Genel satışlarda, Kongre Üyeleri: 5 adet, Premium Kart: 4 adet, Platinium Kart: 3 adet, Gold Kart: 2 adet, Fenercell Faturalı Hat Sahipleri: 1 adet, Klasik Kart: 1 adet, Kombine alabilecek.Maraton Alt ve Fenerium Alt Tribünleri'nde bulunan "Lacivert" tribünleri, yeni sezonda "A Blok" ismini, "Sarı" tribünleri ise "I Blok" ismini alacak olup ilgili bloklardaki yerleşim planı ve kombine ücretlendirmesi de buna göre düzenlenmiştir. Sarı-lacivertli taraftarların, Kombine Kart Merkezine yapacakları başvurular için "kimlik fotokopisi ve 1 adet vesikalık fotoğraflarını" yanlarında bulundurmaları gerekmektedir. Maç günleri kombine satışı yapılmayacaktır. Migros Tribünü C, D, E, K, L, M bloklarının genel satışları; 10 Haziran Pazartesi günü, Türk Telekom Alt Tribünü I, J, K, L, M, N, O, P blokları da yine 10 Haziran Pazartesi günü genel satışa çıktı. Migros ve Türk Telekom Tribünleri kombine kart fiyatları ise 850 Lira'dır. nbsp;Kombine Kartlar; kredi kartlarına 6+6 taksit imkanı ile satışa sunulacak. nbsp;
Genel satışına bugün başlanan 2013-2014 Futbol sezonu kombinelerine Fenerbahçeli taraftarlar yoğun ilgi gösterdi. Genel satışına bugün başlanan kombineler için sabah erken saatlerde Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı kombine departmanı önünde uzun kuyruklar oluştu.


SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...