Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Emniyet, CHP'li vekilleri sert bir şekilde kınadı

/ Kaynak: CHA
Emniyet, CHP'li vekilleri sert bir şekilde kınadı

GÜNDEM Haberleri  / CHA

Emniyet Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada Gezi Parkı olayları süresince CHP'li vekillerin yaptğı açıklamalara tepki gösterdi.

Emniyet Genel Müdürlüğü, nbsp;Emniyet Teşkilatı'nın görevlerini hukuk kurallarına ve tarafsızlık ilkesine bağlı kalarak en iyi şekilde yürütme nbsp;çabasında olduğunu açıkladı. Polisin, kimi zaman kanunların uygulayıcısı olarak vatandaşla karşı karşıya kalabildiği ancak personelin nbsp;her zaman profesyonelliğini koruduğu, hiçbir kitle, grup veya partinin değil tüm vatandaşların polisi olarak görev yapmaya devam ettiği belirtildi. nbsp;CHP Milletvekili Levent Gök'ün polislere yönelik sözleri ilgili olarak ise, bulunduğu makama yakışmayan şekildeki hakareti ve Gezi olayları süresince yapılan açıklamalar herkesin ihtiyaç duyduğu güvenlik hizmetini sunan personeli derinden incittiği açıklandı. CHP milletvekili Süheyl Batum'un da polis teşkilatına yönelik hakaretinin milletvekili sıfatına ve bilim adamı unvanına yakışmadığı açıklandı. nbsp;Emniyet Genel Müdürlüğü, CHP'li milletvekillerinin, edep dışı, çirkin ve seviyesiz beyanlarını teşkilat mensupları olarak nefretle kınadıklarını ve sorumsuz davranışlarının adli merciler nezdinde takipçisi olacakları belirtti. nbsp;Talihsiz beyanatlara rağmen, milletin ve dolayısıyla da polisin vekili olanların, daha duyarlı davranmaları gerektiğine olan inancı korudukları açıklandı.
GÜNDEM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...