Çalık Holding, CNBC'ye ateş püskürdü

- Güncelleme:
Çalık Holding, CNBC'ye ateş püskürdü

Ekonomi Haberleri

Çalık'tan yapılan açıklamada, 'CNBC kanalının Gezi Parkı'na AVM iddiasıyla bizi ve CEO Berat Albayrak'ı ilişkilendirmesi çirkin ve mesnetsizdir' denildi.

Çalık Holding CNBC'nin Gezi Parkı ile ilgili iddialarını yalanladı. Çalık Holding'ten gelen açıklamada şu ifadeler yer verildi: "Bugün (9 Haziran 2013) bazı internet siteleri ve televizyon kanallarında ABD menşeli CNBC kanalında yer alan asılsız bir habere dayanarak "Gezi Parkı'na yapılacağı iddia edilen AVM ile Çalık Holding'i ve Grubumuzun CEO'su Berat Albayrak'ı ilişkilendirmeye çalışan", hayal mahsulü olmaktan öte, son derece çirkin ve mesnetsiz iddia ve yorumların yer aldığını görmekteyiz. Yetkili kamu kuruluşlarının yaptığı açıklamalarda da belirtildiği üzere Gezi Parkı düzenlemesiyle ilgili onaylanmış bir proje dahi bulunmamaktadır. Dolayısıyla söz konusu projeyle Çalık Holding'i ve Grubumuzun CEO'su Berat Albayrak'ı ilişkilendiren haberler kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır. Çıkan haberler, son günlerde iç ve dış medya kuruluşlarında ve sosyal medyada artarak devam eden sistematik dezenformasyon kampanyasının ne noktaya ulaştığını çarpıcı ve ibretlik bir şekilde gözler önüne sermektedir. Bu açıklama ile konuyu kamuoyunun bilgisine sunarız."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...