Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Zello şakası karakolda bitti

Zello şakası karakolda bitti

GÜNDEM Haberleri

Taksim Gezi Parkı olayları sırasında Adana'da şehit düşen komserin ölümüyle ilgili olarak Zello programında şaka yapanlar gözaltına alındı

Adana'da Gezi Parkı eyleminde göstericileri kovalarken inşaattan düşen komiserin şehit olmasıyla ilgili "Zello" programı üzerinden sohbet eden iki genç gözaltına alındı. "Arkadaşımız polisi kafa üstü atmış" şeklindeki sözlerin şaka olduğunu söyleyen gençler, serbest bırakıldı. Gezi Parkı eyleminde göstericilere müdahale ederken inşaattan düşerek şehit olan komiser Mustafa Sarı'nın, yaşamını yitirmesinin ardından cep telefonundan mesaj yazan gençler gözaltına alındı. "Zello Walkie Talkie" programı üzerinden konuşan iki genç, "S. arkadaşımız polisi kafa üstü atmış, ondan sonra da kaybolmuştur" ve "Tüm Adana seni arıyor S., dikkatli ol" şeklinde ifadeler kullandı. Bunun üzerine harekete geçen Adana Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, konuyla ilgili araştırma başlattı. Konuşmayı yaptığı tespit edilen Y.D. (20) ile sohbette adı geçen S.B. (20) gözaltına alındı. Emniyet Müdürlüğü'nde ifadeleri alınan iki kişinin, sohbeti "şaka olsun" diye yaptıklarını söylediği öğrenildi. Yapılan incelemede herhangi bir gösteriye de katılmadığı tespit edilen Y.D. ve S.B. Emniyet Müdürlüğünden serbest bırakıldı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...