Yüksek Hızlı Tren gelin aracı oldu

/ Kaynak: İHA
Yüksek Hızlı Tren gelin aracı oldu

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Bursa'da kıyılacak nikahları için Ankara'dan Yüksek Hızlı Tren (YHT) ile Eskişehir'e gelen çift, vatandaşlardan ilgi gördü.

Ankara'da bir alışveriş merkezinde çalışan Ayşe Eski (24), ortak arkadaşları vesilesiyle Bursa'da bir araç fabrikasında çalışan Aygün Çoban (30) ile tanıştı. Ayşe Eski, Ankara'dan YHT ile Eskişehir'e, Çoban ise karayolu ile Bursa'dan Eskişehir'e geliyordu. Buluşma noktaları haline gelen Eskişehir garı onların düğünlerinde de unutulmaz bir yer oldu.
Eski'yi Eskişehir'den sürekli yolcu ettiğini ve bir gün Ankara garında evlenen çift gördüklerinde kendisini gelinlikle YHT ile getireceği sözünü verdiğini ifade eden damat Çoban, ''Biz defalarca Yüksek Hızlı Tren'i kullandık. Genellikle ben eşimi trene bindirip Ankara'ya gönderiyordum. Hep buradan yolcu edip arkasından el sallıyordum. Bir gün Ankara'da fotoğraf çekimine sahne olduk. Bir çift garda resim çektiriyordu. Onları görünce 'Bende seni gelinlikle Ankara'dan Hızlı Tren ile getireceğim' dedim. Gelin arabamız hızlı tren olacak dedim. Bunu gerçekleştirmek için hep bekledik. Kısmet bugüneydi. Aileler biraz şaşkın baktılar olaya ne gerek var diye ama bu bizim hayalimizdi ve gerçekleştirdik. Bu yüzden çok mutluyuz'' dedi.
Tanışmalarından bahseden gelin Eski ise duygularını şöyle aktardı:
''Ankara Forum Alışveriş Merkezi'nde çalışıyorum. Onun da işinden dolayı çalıştığım yere gelip gitmesi çok sık oluyordu. O şekilde tanıştık. Kandırdı beni. Ben çok heyecanlıyım. Hızlı tren bizim için hep bir buluşma noktasıydı. Bursa'ya da yapılmasını dört gözle bekliyorum. Çok gidip geliyorduk ama genellikle bekletiyordu. Bugün aldı beni ve geldik. Bir daha hızlı trene biner miyim? Binerim. Çok mutluyum.''
Vatandaşlarla birlikte trenden inen çift, araçlarına binerek Bursa'da gerçekleşecek olan düğünleri için yola çıktılar.
GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...