İşte Samsung'un yeni akıllı telefonu

İşte Samsung'un yeni akıllı telefonu

TEKNOLOJİ Haberleri

Samsung, amiral gemisi Galaxy S4 serisine ait yeni bir model duyurmak üzere. Yeni telefonun arkasında gerçek bir dijital kamera taşıyacağı söyleniyor.

Samsung'un duyurmak üzere olduğu ve Galaxy S4 Zoom adı verilerin yeni telefonun arkasında gerçek bir dijital kamera taşıyacağı söyleniyor. Telefonun görüntüsünü sızdırmayı başaran SamMobile'ın haberine göre, Galaxy S4 Zoom Android işletim sistemli bir telefon olmasının yanı sıra arkasına asılı bir şekilde duracak olan gerçek bir dijital kameraya sahip olacak. Peki ne demek bu? Çoğu akıllı telefonun kamerası dijital zoom özellikli küçük lenslere sahip. Yani çoğu akıllı telefonda görüntü büyütüldükçe bulanıklaşmaya başlar. Yeni telefonda ise daha net görüntü veren optik zoom özelliği olacak. Sonuçta ise gerçek bir dijital fotoğraf makinesinin bağlı olduğu ilginç bir görünüme sahip akıllı telefon ortaya çıkacak. Galaxy S4'ün, Galaxy Mini ve suya dayanıklı Galaxy S4 Active gibi çeşitli sürümlerini duyuran Samsung, dijital kameralı yeni telefonu 20 Haziran'da Londra'da görücüye çıkarmaya hazırlanıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...