Cem Yılmaz'dan Erdoğan'a 'Gezi Parkı' Tepkisi

Cem Yılmaz'dan Erdoğan'a 'Gezi Parkı' Tepkisi

MAGAZİN Haberleri

Taksim Gezi Parkı protestoları 14. günde de devam ederken geride kalan 13 gün boyunca Cem Yılmaz attığı tweetlerle dikkat çekti.

Cem Yılmaz, eylemlere destek veren sanatçıların hedef gösterildiğini iddia etti. nbsp;Cem Yılmaz'ın tweetleri kimi kullanıcı tarafından beğenildi, kimileri tarafından da "sığ" olmakla suçlanarak eleştirildi. Cem Yılmaz, dün akşam Başbakan'ın oyuncuları 'Yeniçeri'ye benzetmesinin ardından bugün de, bir gazetede Mehmet Ali Alabora ve Pınar Öğün tarafından sahnelenen Mi Minör oyununun Gezi Parkı protestolarının provası olduğu iddia edilmesini twitter sayfasından eleştirdi. Eyleme destek veren komedyen Cem Yılmaz da, sanatçıların hedef gösterildiğini öne sürerek hükümet kanadından sanatçılara yönelik eleştirilere tepki gösterdi. Yılmaz "Sanata, sanatçıya karşı cehaleti ayaklandırmaktan netice bekleyen de kalpsiz değil midir" diye sordu.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...