Tekirdağ'da trafikten men edilen kamyoncu dehşeti

/ Kaynak: İHA
Tekirdağ'da trafikten men edilen kamyoncu dehşeti

YAŞAM Haberleri  / İHA

Tekirdağ'da seferden men cezası alan bir kamyon şoförü Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi'ni bastı, kooperatif başkanını, yardımcısı ve bir kamyoncuyu tabanca ile vurdu.

Kamyon şoförü Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi'ni bastı. 3 kişi yaralandı. Tekirdağ'da seferden men cezası alan bir kamyon şoförü Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi'ni bastı, kooperatif başkanını, yardımcısı ve bir kamyoncuyu tabanca ile vurdu.
Vücuduna 3 kurşun isabet eden Başkan Ali Rıza Eti ağır yaralandı. Edinilen bilgiye göre olay öğle saatlerinde 1 Nolu Tekirdağ Taşıyıcılar Kooperatifi'nin Yüzüncüyıl Mahallesi'nde bulunan binasında meydana geldi. İddialara göre zorunlu sefere gitmeyen kamyon şoförü 38 yaşındaki Mehmet Çiçekdağ'a 15 gün süreyle sefere çıkmama cezası verildi. Bunun üzerine ruhsatsız tabancası ile kooperatifi basan Çiçekdağ, makamında toplantı yapan 1 Nolu Tekirdağ Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı ve AK Parti Tekirdağ İl Yönetim Kurulu Üyesi Ali Rıza Eti'ye ateş etti. Göğsüne 3 kurşun isabet eden 47 yaşındaki Eti, yere yığıldı. Çiçekdağ, makam odasından kaçan Başkan Yardımcısı Doğan Çelikol ve kamyoncu Mustafa Göymen'e de birer el ateş etti.Yaralılara olay yerine sevk edilen 3 ambulansla müdahale edildi. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılar ambulanslarla Tekirdağ Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Göğsüne 3 kurşun isabet eden Başkan Ali Rıza Eti'nin durumunun ağır olduğu, diğer 2 yaralının ise hayat tehlikesinin bulunmadığı bildirildi. Olay sonrası yaralıların yakınları hastaneye intikal etti.
Olaydan sonra yaya olarak kaçan Çiçekdağ, silahla birlikte polis tarafından yakalandı. Emniyetteki ilk ifadesinde suçunu kabul eden Çiçekdağ'ın baskının kooperatifin kendisine zorunlu sefere gitmediği için 15 günlük sefer cezası vermesinden dolayı yaptığını söyledi.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...