Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Trabzonspor'da kombine kartlar satışa çıktı

/ Kaynak: AA
Trabzonspor'da kombine kartlar satışa çıktı

SPOR Haberleri  / AA

Trabzonspor'un gelecek sezon Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynayacağı resmi müsabakalar için kombine kart satışlarına kale arkası tribünleri hariç başlandı.

Bordo-mavili kulübün internet sitesinde yapılan açıklamada, geçen sezon uygulanan fiyatların korunduğu, 2013-2014 sezonu kombine kartlarının kale arkası 300, maraton (E-H) 350, maraton (A-D) 450, maraton (B-C-F-G) 600, kapalı (A-D-E-H) bin 250, kapalı (B-C-F-G) bin 500, VIP tribünün ise 3 bin liradan satışa sunulduğu belirtildi. Kombine kart satışlarında eski kart sahiplerinin 25 Haziran'a kadar yerlerini tekrar satın alabilecekleri, bu kişilere (kale arkası tribünü hariç) yüzde 10, kadınlar ile 2001 ve yukarı doğumlu çocuklara da yüzde 25 oranında indirim uygulanacağı ifade edildi. Kombine kart satışlarında kredi kartıyla yapılacak ödemelerde kulüp tarafından 5 taksit imkanı sağlanacağı, kartların satın alındığı anda teslim edilecek ve Avrupa Kupalarıyla Ziraat Türkiye Kupası dahil tüm resmi müsabakalarda geçerli olacağı kaydedildi. Kombine kart sahibi olmak isteyen taraftarların, Sadri Şener Merkezi'nin yanı sıra kulübün internet sitesi aracılığıyla da satın alınabileceği belirtildi.
SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...