UEFA, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ı disiplin kuruluna sevk etti

UEFA, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ı disiplin kuruluna sevk etti

SPOR Haberleri

UEFA, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2011 yılında açılan şike soruşturması kapsamında disiplin kuruluna sevk edildiğini açıkladı.

UEFA'nın resmi internet sitesinde yer alan açıklamada, 2011 yılındaki Türkiye Kupası'nda şike iddialarına ilişkin olarak Beşiktaş Kulübü ve iki yöneticisi hakkında disiplin soruşturması açan UEFA Denetim ve Disiplin Kurulu, 21 Haziran'da İsveç'in Nyon kentinde şike iddialarını görüşecek. Diğer yandan, UEFA Disiplin Müfettişi'nin Fenerbahçe'nin de 5 kulüp görevlisiyle ilgili olarak raporlarını Denetim ve Disiplin Kurulu'na sunduğu açıklandı. Fenerbahçe ile ilgili soruşturma, kurulun 22 Haziran'daki toplantısında ele alınacak. Disiplin Kurulu'nun iki toplantısı da basına kapalı olarak gerçekleştirileceği bildirildi. UEFA Denetim ve Disiplin Kurulu'nun Fenerbahçe ve Beşiktaş hakkındaki şike iddialarıyla ilgili kararlarının, 24 Haziran veya daha ileri bir tarihte açıklanması bekleniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...