Başbakan Erdoğan ile hangi eylemciler yüzyüze görüşecek

Başbakan Erdoğan ile hangi eylemciler yüzyüze görüşecek

GÜNDEM Haberleri

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın, 'Başbakan eylemcilerle görüşecek'açıklamasının ardından, görüşmeye çağırılan heyetle ilgili ayrıntılar netleşmeye başladı.

nbsp;Taksim Platformu, çeşitli sivil toplum temsilcileri, sanatçı, alandaki öğretim üyeleri ve lise ile üniversite öğrencilerinin katılacağı toplantı Çarşamba günü saat 16.00'da Ankara'daki Ak Parti Genel Merkezi'nde gerçekleşecek. nbsp;Toplantı sayesinde bir istişare mekanizmasının ortaya konulması, eylemcilerin öneri ve taleplerinin iletilmesi bekleniyor. Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın "Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Taksim Gezi Parkı konusunda hükümetten taleplerde bulunan bazı topluluklarla çarşamba günü görüşecek" açıklamasına Taksim Dayanışması Platformu'ndan yanıt geldi. Gezi Parkı eylemlerinin öncüsü olan Taksim Dayanışması tarafından Twitter'da yapılan açıklamada, "Bülent Arınç'ın görüşeceğini söylediği toplulukların kimler olduğunu biz de merak ediyoruz. Bu akşam, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın basına verdiği demeçte anılan görüşmenin Taksim Dayanışması ile ilgisi yoktur" denildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...