BAŞA DÖN

Türkiye Gazetesi

Anasayfa > Haber > Türk balık lokantaları New York Times’ta

Türk balık lokantaları New York Times’ta

ABD`nin önde gelen gazetelerinden “New York Times”, bu yıl Türkiye`ye gelmesi beklenen 440 binin üzerindeki Amerikalı turiste, Boğaz`daki ünlü balık lokantalarını tanıtan bir yazı yayınladı.



ABD`nin önde gelen gazetelerinden “New York Times”, bu yıl Türkiye`ye gelmesi beklenen 440 binin üzerindeki Amerikalı turiste, Boğaz`daki ünlü balık lokantalarını tanıtan bir yazı yayınladı. Gazetenin pazar ekinde yer alan, fotoğraflarla süslü uzun yazıda, “İstanbul`un deniz ürünlerinin kabesi” olduğu vurgulandıktan sonra, “müşkülpesent müşterilerin Boğaz lokantalarında balığın en tazesini ve servisin en mükemmelini buldukları” kaydedildi. Florence Fabricant imzasıyla yayınlanan yazıda, palamut, levrek, lüfer gibi mevsim balıklarının nefaseti, mezelerin çeşitliliği, salataların tazeliği övücü cümlelerle yansıtıldı.
 
 
 
 
 
 
 
Kapat
KAPAT