Galatasaray Alper'i kaptırınca Engin'le devam kararı aldı

Galatasaray Alper'i kaptırınca Engin'le devam kararı aldı

SPOR Haberleri

Alper Potuk'u ezeli rakibine kaptıran Galatasaray, orta sahaya yerli alternatif olarak Engin Baytar'la devam kararı aldı.

Yabancı kontenjanı sebebiyle rotasını yerli oyunculara çeviren G.Saray, sürpriz bir şekilde Engin Baytar'la "devam" kararı aldı. Geçen sezon aldığı 11 maçlık ceza sonrası bir daha eski formunu yakalayamayan tecrübeli oyuncu, tam da gönderilmek üzereyken başına talih kuşu kondu. Fatih Terim'in 1 yıldır ısrarla alınmasını talep ettiği Alper Potuk, sarı-kırmızılı formayı giymek üzereyken son anda F.Bahçe'ye transfer olunca, Engin Baytar'a gün doğdu. Orta sahada Selçuk ve Yekta dışında pek alternatifi bulunmayan tecrübeli çalıştırıcı, bu gelişme sonrası yönetimden Engin Baytar'ın takımda tutulmasını istedi.Sarı-kırmızılı yönetim, yıllık 400 bin euro garanti ve maç başına da 15 bin euroya oynayan Engin Baytar'a, 1+1 yıllık yeni bir teklif sundu. G.Saray'da en az kazanan oyuncuların başında gelen 30 yaşındaki oyuncu, 20 maç ve üzerinde oynarsa 600 bin euro kazanacak, hem de sözleşmesi 1 yıl daha otomatik olarak uzayacak. Engin Baytar'ın menajeri Ali Egesel, futbolcusunun tatil için Almanya'ya ailesinin yanına gittiğini belirterek, "G.Saray, Engin Baytar'a yeni bir sözleşme önerdi. Engin, Almanya'dan döndükten sonra transfer netleşecek" dedi. Yönetimin buoyuncuya 1-2 hafta içinde resmi imzayı attırması bekleniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...