Carlinhos'tan ayrılık sinyali

Carlinhos'tan ayrılık sinyali

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın uzun süredir transfer gündeminde yer alan Brezilyalı oyuncu Carlinhos, ilk kez ciddi şekilde ayrılık sinyali verdi.

Galatasaray'ın uzun süredir peşinde koştuğu Fluminense'nin başarılı sol beki Carlinhos'tan yeni bir açıklama geldi. nbsp;Her fırsatta Fluminense'de oynamaktan mutlu olduğunu söyleyen Brezilyalı oyuncu ilk kez takımdan ayrılabileceğinin sinyallerini verdi. nbsp;Brezilya basınına, Fluminense'nin 13 Haziran günü Brezilya Seire A'da Portuguesa'ya karşı oynayacağı karşılaşmanın kulüpteki son maçı olabileceğini itiraf eden Carlinhos, ''Belki de bu Fluminense'deki son maçım olacak. Bunu kimse bilemez. Bir ay boyunca maçlara ara vereceğiz (2013 FIFA Konfederasyon Kupası sebebeiyle). Ancak son maçım olabilir'' ifadelerini kullandı. nbsp;Yaptığı açıklamada Fluminense'de mutlu olduğunu tekrarlayan Carlinhos transfer kararlarını eskiden daha kolay aldığını da itiraf etti ve ''17 - 18 yaşlarındayken önüme birçok teklif gelirdi. Birini seçer ya da seçmezdim. O zamanlar şimdikinden çok daha kolay oluyordu. Burada çok iyiyim ancak vereceğim karar yine bana ait olacak'' şeklinde konuştu.
''BİRKAÇ OYUNCU AYRILACAK''
Brezilya basını Wellington'un Shakhtar Donetsk'e satılmasının ardından Fluminense'de ayrılıkların devam edeceğini haberlerine yansıtırken, Brezilya ekibinin yönetim kurulu üyelerinden Rodrigo Caetano da bunu doğrular bir açıklamada bulundu.
Caetano, yapacakları hamlelerin teknik ekibi pek memnun etmeyeceğini belirtirken, ''Birkaç oyuncuyu daha elimizden çıkarmaya ihtiyacımız var. Teknik ekip için pek yardımcı olacak bir durum değil ama şunu söylemeliyim Brezilya'da paraya ihtiyacı olmayan büyük bir takım olduğunu düşünmüyorum'' dedi.
Caetano, Galatasaray'ın gündeminde yer alan Carlinhos için de, ''Charlie için birçok söylenti var. O çok önemli ve kaliteli bir isim'' açıklamasında bulundu.
Brezilya basını daha önce de Fluminense'nin Libertadores Kupası'ndan veda etmesi ile önemli bir gelirden olduğunu ve parasal sıkıntıların giderilmesi için bazı oyuncuların satılabileceğini manşetlerine taşımıştı.
150. MAÇA ÖZEL FORMALAR
Ayrıca Fluminense kulübü, Carlinhos'un Portuguesa'ya karşı 150. maçına çıkacak olması sebebiyle taraftara satışa sunmak için sırt numarası 150 olan özel formalar ürettiğini de resmi Instagram hesabından paylaştığı fotoğraf ile birlikte duyurdu. (SPORX)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...