Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Eylemcilerin üzerinden silah ve palalar çıktı

/ Kaynak: AA
Eylemcilerin üzerinden silah ve palalar çıktı

GÜNDEM Haberleri  / AA

Taksim'de polise saldıran eylemcilerin sığındıkları SDP il binasına düzenlenen operasyonda çok sayıda silah ve kesici alet ele geçirildi.

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, polisin Taksim'deki afiş ve flamaları toplamak için girdiği meydanda güvenlik güçlerine molotof kokteyli ve taşlarla saldıran eylemcilerin sığındıkları SDP İl Binası'na operasyon düzenlendiğini açıkladı. Vali Mutlu, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, Taksim'de güvenlik güçlerine saldıranların sığındığı SDP İl Binası'na düzenlenen operasyonda 70 kişinin gözaltına alındığını duyurdu. Operasyonda silah ve pala gibi kesici aletlerin de ele geçirildiğini bildiren Vali Mutlu, sosyal medyada polise molotof kokteyli atarken fotoğraflanan ve polis olduğu iddiaları ortaya atılan kişiye ilişkin de bilgi verdi. Belinde silah benzeri bir cisimle fotoğraflanan kişinin adının Ulaş Bayraktaroğlu olduğunu kaydeden Mutlu, SDP'li Bayraktaroğlu'nun daha önce Devrimci Karargah operasyonunda tutuklanarak 6 ay cezaevinde kaldığını açıkladı.

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...