CHP'li vekil Pavey, Taksim'de biber gazından etkilendi

/ Kaynak: İHA
CHP'li vekil Pavey, Taksim'de biber gazından etkilendi

Politika Haberleri  / İHA

Taksim'de polisin göstericilere sıktığı biber gazından etkilenen CHP Genel Başkan Yardımcısı Şafak Pavey, zor anlar yaşadı.

Taksim'de polisin göstericilere sıktığı biber gazından etkilenen CHP Genel Başkan Yardımcısı Şafak Pavey, zor anlar yaşadı. Taksim'de AKM ve Atatürk Anıtı üzerindeki pankartların kaldırılması sırasında yaşanan gerginlik devam ediyor. Olaylar sürerken, CHP Genel Başkan Yardımcısı Şafak Pavey, CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı ve CHP Milletvekilleri Melda Onur da bilgi almak için Taksim'e geldi. Bu sırada polisin göstericilere sıktığı biber gazından etkilenen Şafak Pavey zor anlar yaşadı. Elindeki peçeteyle gözlerini silen Pavey, "Gazdan etkilendim, o yüzden kusura bakmayın. Kışkırtıcı bir durum mu söz konusu ola bakıyoruz. Ona göre bir değerlendirme yapacağız" dedi.

Politika
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...