Bahçeli'den hükümeti devirmek isteyenlere tepki

/ Kaynak: AA
Bahçeli'den hükümeti devirmek isteyenlere tepki

Politika Haberleri  / AA

MHP lideri Bahçeli, bir siyasi iktidarın değişeceği yerin sandık olması gerektiğini belirterek, "Demokrasiyle gelen demokrasiyle gitmelidir" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bir siyasi iktidarın değişeceği yerin sandık olması gerektiğini belirterek, "Demokrasiyle gelen demokrasiyle gitmelidir. Buna hepimiz destek olmalı, hepimiz sahip çıkmalı ve hepimiz kabullenmeliyiz. Bu vatanı sokakta bulmadık. Başbakan'ın isteği doğrultusunda da sokağa teslim etmeyelim, edilmesine de rıza göstermeyelim" dedi. Taksim olaylarına ilişkin partisinin tavrının başından beri aynı olduğunu belirten Bahçeli, "Bizim duruşumuzu ve tavrımızı eleştirmeye kalkışanlar, iyi niyetli değillerdir. MHP'ye yol yordam öğretmek, akıl fikir vermek hiç kimsenin haddi olmayacaktır. Milliyetçi, ülkücü harekete hayatları boyunca kem gözle bakanların dedikoduları ve suçlamaları bizim için sadece teneke gürültüsüdür" şeklinde konuştu.
Faiz lobisi incelenmeli
Bahçeli, "MHP, faiz lobisinin hemen acilen TBMM'de araştırma komisyonu kurularak incelenmesini, elebaşlarının, yerli ve yabancı işbirlikçilerinin ortaya çıkarılmasını talep etmektedir. Bu kan emici keneler deşifre edilmelidir, bu simsarlar açığa çıkarılmalıdır" ifadelerini kullandı.

Politika
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...