Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Taksim'de insan zinciri oluşturuldu

/ Kaynak: İHA
Taksim'de insan zinciri oluşturuldu

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Taksim'de molotof kokteyli atan göstericilere yönelik müdahaleler sürerken, Gezi Parkı'nda bekleyen eylemciler insan zinciri oluşturdu.

Taksim'de molotof kokteyli atan göstericilere yönelik müdahaleler sürerken, Gezi Parkı'nda bekleyen eylemciler insan zinciri oluşturdu. nbsp; nbsp;Taksim'deki pankartların kaldırılması için sabah erken saatlerden itibaren polisin meydana gelmesiyle birlikte olaylar çıktı. Bir grup gösterici polise molotof kokteyli ve havai fişekle saldırırken, polis tazyikli su ve biber gazıyla müdahale etti. nbsp;Gezi Parkı'nda bekleyen eylemciler ise yaşananları uzaktan izledi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Şafak Pavey, CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı ve CHP Milletvekilleri Melda Onur da olaylar devam ederken meydana geldi. CHP heyeti bir süre polisle görüştü. CHP'liler daha sonra göstericilere seslenerek, "Gezi Parkı'na müdahale yapılmayacak, insan zinciri oluşturalım" dedi. Daha sonra meydanda insan zinciri oluşturuldu.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...