Biber gazı gazetecilere zor anlar yaşattı

/ Kaynak: İHA
Biber gazı gazetecilere zor anlar yaşattı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Polisin Taksim'e müdahalesi esnasında gazeteciler, biber gazından etkilendi

Taksim'de polis ve göstericiler arasında yaşanan diyaloglar dikkat çekti. Bazı sağduyulu göstericilerin olayları yatıştırmak için polisle eylemci grup arasına girdiği görüldü. Grup polise direnince müdahale de kaçınılmaz oldu. Polisin müdahalesinden alanda görev yapan gazeteciler de etkilendi. nbsp;
Taksim'de gün boyu devam eden olaylarda göstericilerle polis arasında zaman zaman çatışmalar ve ilginç diyaloglar yaşandı. Göstericileri uyaran polis, "Müdahale etmeyeceğiz, lütfen sakin olun" şeklinde anonslar yaptı. Zaman zaman sağduyulu eylemcilerin de polisin yanına gelerek, "Lütfen müdahale etmeyin, taş atmayacağız" dediği görüldü. Ancak eylemciler polise taş atmaya devam edince müdahale de kaçınılmaz oldu. Olaylar sırasında hafif yaralanan bazı polisler de ambulansa taşındı.
Öte yandan, polisin müdahalesi sırasında gazetecilerin de zor anlar yaşadığı görüldü. Biber gazından etkilenen gazeteciler, maske takarak haberlerini yazmaya çalıştı.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...