Taksim Platformu'ndan yeniden toplanma çağrısı

/ Kaynak: CHA
Taksim Platformu'ndan yeniden toplanma çağrısı

GÜNDEM Haberleri  / CHA

Taksim Platformu yetkilileri polisin meydandaki müdahalelerine tepki gösterdi. Yetkililer, kendilerine destek veren grupları toplanmaya çağırdı.

Taksim Platformu yetkilileri polisin meydandaki müdahalelerine tepki gösterdi. Yetkililer, akşam saatlerinde kendilerine destek veren grupları meydanda toplanmaya çağırdı. Taksim'de polisin müdahalesi sürüyor. Polisin gaz attığı sıralarda Taksim Platformu yetkilileri Gezi Parkı'nda toplanarak basın açıklaması yaptı. Gazdan etkilendiği için konuşmakta güçlük çeken bir kadın, "Taksim Gezi Parkı'na 14. gününde direnenlere yanıt yine gazla geldi. 10 gün önce polis baskını yapılması ile bugün yapılan arasında sadece saat farkı bulunuyor. Onlarca yaralı ile toplum endişeye sevk edildi." ifadelerini kullandı. Platform adına konuşan bir başka yetkili ise, "Gezi Parkı'na Taksim'e sahip çıkan gençlerin meydanları dolduran kadınların gece gündüz nöbet tutanların evinde kaygı ile destekleyenlerin halkın talepleri karşılanana kadar buradayız. Taleplerimiz görülünceye somut adım atılıncaya kadar tüm yurttaşlarımızla birlikte dayanışma ile sahip çıkmaya devam ediyoruz. Saat 19.00'dan itibaren taleplere sahip çıkanları buraya bekliyoruz." şeklinde konuştu.

GÜNDEM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...