Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Vali Mutlu, 'Gezi Parkı'ndakiler rahat olsun'

/ Kaynak: CHA
Vali Mutlu, 'Gezi Parkı'ndakiler rahat olsun'

GÜNDEM Haberleri  / CHA

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Twitter hesabından kısa süreli olaylar yaşandığını belirterek, 'Gezi Parkı'ndakiler rahat olsunlar' dedi.

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Twitter hesabından kısa süreli olaylar yaşandığını belirterek, "Taksim'de bir grubun havai fişek ve sis bombalı saldırısı sonucu gene kısa süreli bir arbede yaşandı. Gezi Parkı'ndakiler rahat olsunlar." dedi. Marjinal grupların olay çıkardığını söyleyen Vali Mutlu, "Fakat marjinal gruplar boş durmuyor, eylem çağrıları yapıyor. Bu gruplara karşı dikkatli ve kararlı duruşumuzu sürdüreceğiz." ifadelerini kullandı. Mutlu, vatandaşlara da desteklerinden ötürü teşekkürlerini ileterek, "Halkımız, Atatürk Anıtı ve Atatürk Kültür Merkezi'ndeki flamaların indirilmesine twitter'dan da çok büyük destek verdi. Teşekkür ediyorum." dedi.

GÜNDEM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...