Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Avrupa Bruma'yı konuşuyor

Düzenleyen: / Kaynak: Fotomaç
Avrupa Bruma'yı konuşuyor

SPOR Haberleri  / Fotomaç

Portekizli, Akhisar maçında attığı 2 golle yükselişini sürdürdü. Avrupa’nın 5 büyük ligi baz alınarak yapılan ‘23 yaş altında gole en çok katkı sağlayan oyuncular’ sıralamasında 4. basamağa yerleşti

Bu sezonki müthiş yükselişini 6-0 kazanılan Akhisar maçında da sürdürüp 2 gol atan Bruma, Avrupa'da da yıldızını parlatmaya devam ediyor. Geçen yılı Real Sociedad'da geçiren ve bu sezona bambaşka bir başlangıç yapan Portekizli futbolcu, Süper Lig'deki performansıyla Avrupa'nın en iyi 10 ismi arasına girmeyi başardı. Bruma, ligde 18 maçta 7 gol, 5 asistle Avrupa'daki 5 büyük lig (Premier League, Bundesliga, La Liga, Serie A, Ligue 1) ve Süper Lig baz alındığında '23 yaş altında gole en çok katkı yapan' 4. isim durumuna geldi.

ZİRVEDE WERNER VAR
Bu alanda listenin zirvesine Alman ekibi Leipzig'de oynayan Timo Werner (11 gol, 4 asist) yerleşirken, Bruma'dan daha iyi performans sergileyen diğer isimler ise Tottenham'dan Dele Alli ve Fiorentina'dan Federico Bernardeschi oldu. Bayer Leverkusen'de forma giyen Hakan Çalhanoğlu da ilk 10'a girmeyi başardı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Fotomaç
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...