Trabzonspor bombayı patlatıyor

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Trabzonspor bombayı patlatıyor

SPOR Haberleri  / Sabah

Trabzonspor, Faslı orta saha oyuncusu ile anlaştı. Bordo-mavililer, transferi bedel ödemeden gerçekleştirmek için Napoli Kulübü’nü ikna etmeye uğraşıyor

Trabzonspor'da sezon başında da transferi için yoğun çaba harcanılan ancak kadroya katılamayan Omar El Kaddouri ile devre arasında yapılan görüşmelerde el sıkışıldı. Kaddouri ile anlaşmaya varan Başkan Muharrem Usta, Napoli'yi oyuncuyu devre arasında bedel ödemeden transfer etmek için ikna çabalarını sürdürüyor. Usta'nın yaptığı teklifte, oyuncunun fazla forma şansı bulamadığına vurgu yaptığı ve sezon sonuna kadar ödenmesi muhtemel ücretten feragat etmeyi önerdiği öğrenildi.

BU SEZON 5 MAÇTA FORMA GİYDİ
Trabzonsporlu kurmaylar, Napoli'nin onayı durumunda oyuncunun transferin son günü olan bugün Türkiye'ye gelebileceğini aktardı. Bu sezon Napoli'de 5 maça çıkan 26 yaşındaki Faslı orta saha oyuncusu milli takımıyla çıktığı 8 maçta 320 dakika sahada kaldı. Faslı futbolcunun Trabzonspor'dan yıllık 1 milyon 800 bin Euro istediği, kulübün ise bu rakamı daha makul seviyeye çektiği ifade edildi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...