Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Mardin’de yola döşenen patlayıcı imha edildi

Düzenleyen:
Mardin’de yola döşenen patlayıcı imha edildi

GÜNDEM Haberleri

​TSK, Mardin’in Savur ilçesinde, bölücü terör örgütü mensupları tarafından kullanıldığı değerlendirilen boş bir evde bin 400 kg amonyum nitrat ve el yapımı patlayıcı malzemesi ile yola döşenmiş halde 500 kg el yapımı patlayıcının imha edildiğini bildirdi.

TSK’dan yapılan açıklamada, 30 Ocak 2017 tarihinde, 7. Kolordu Komutanlığı Mardin Savur İlçe Jandarma birlikleri tarafından icra edilen Özel Birlik Operasyonu kapsamında, Mardin/Savur/Şenocak Mahallesinde yapılan arama tarama faaliyetleri esnasında bölücü terör örgütü mensupları tarafından kullanıldığı değerlendirilen boş bir evde 1400 kg. Amonyum Nitrat ve el yapımı patlayıcı malzemesi ele geçirilmiş, yola döşenmiş halde 500 kg. el yapımı patlayıcı tespit edilmiştir. Söz konusu malzemeler ile yola döşenmiş el yapımı patlayıcı imha edilmiştir.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...