Survivor Sadin Bakır Kimdir? (Survivor Sadin Kaç Yaşında,Nereli?)

Düzenleyen:
Survivor Sadin Bakır Kimdir? (Survivor Sadin Kaç Yaşında,Nereli?)

MAGAZİN Haberleri

Survivor Sadin bu hafta elenme potasına girdi. Survivor'a ilk eleme haftasında giren Sadin ikinci haftasında eleme adayı oldu. Peki Sadin Bakır kimdir? Survivor Sadin hakkında bilinmeyen her şey haberimizde...

Survivor Sadin kimdir? Sadin Bakır kimdir? Survivor 2017 tüm hızıyla devam ediyor. Reytinglerde birinci sırayı bırakmayan Survivor'a yeni katılan isim Sadin Bakır hakkında merak edilenleri sizler için derledik. Yarışmacı geçtiğimiz hafta gönüllüler takımından Fulya'nın elenmesinin ardından kadroya dahil olmuştu. Ancak Sadin ilk haftasında eleme potasına girdi. Bireysel dokunulmazlığı kazanan Ogeday yarışmacıyı yazdı. Peki Survivor Sadin ne iş yapıyor? Survivor Sadin nereli? Survivor Sadin yaşı kaç? Survivor Sadin evli mi? Survivor Sadin kimdir? Survivor Sadin bilinmeyenleri...

Survivor Sadin Bakır Kimdir? (Survivor Sadin Kaç Yaşında,Nereli?)

Sadin Bakır kimdir?

 

Sadin Bakır, 1986'da Amasya'da doğdu. Aslen Gaziantep'lidir. Gaziantep Üniversitesi beden eğitimi ve spor öğretmenliği bölümünden mezun. Çocukluğundan itibaren güreş sporuyla ilgilenmektedir. Sadin Bakır, güreşin hayatındaki yerini 'güreş benim için dedelerimden kalan bir mirastır' şeklinde anlatmaktadır.

2002 yılında Ukrayna'da yapılan yıldızlar Greco Romen güreş Avrupa şampiyonasında Türkiye'ye bir altın madalya kazanıran Sadin Bakır, 2005 yılında Litvanya'da yapılan gençler dünya güreş şampiyonasında da bronz madalya almıştır. 8 yıldır beden eğitimi öğretmenliği yapan Bakır, İBB Spor Kulübü'nde antrenörlük yapmaktadır. Sadin Bakır, aktif spor hayatına yağlı pehlivan gurescisi olarak devam ettirmektedir.

Sadin Bakır, Survivor'a katılma amacını: 'Çünkü hayatım boyunca zor ve Çetin şartlarda mücadele ettim ve bu yarismaninda bana uygun oldugunu düşünerek katılmak istedim. Yeteneklerimi sergileyip basarilarima bir yenisini daha eklemek istiyorum.' şeklinde anlatmıştır.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...