Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Survivor Sabriye Kimdir? (Sabriye Şengül Kimdir, Ne iş yapıyor, kaç yaşında?) SABRİYE ELENDİ Mİ?

Düzenleyen:
Survivor Sabriye Kimdir? (Sabriye Şengül Kimdir, Ne iş yapıyor, kaç yaşında?) SABRİYE ELENDİ Mİ?

MAGAZİN Haberleri

Survivor Sabriye üçüncü haftada eleme potasına giren isim oldu. Arkadaşlarının adını çıkarması sonucunda elenecek isimler arasında. Peki Sabriye Şengül kimdir, ne iş yapıyor?

Survivor Sabriye kimdir? Sabriye Şengül kimdir? Survivor'da ağlaması ve kendine has tarzıyla bilinen Sabriye Şengül boksör. Yarışmacı Survivor'ın üçüncü haftasında eleme potasına giren isimler arasında. Survivor Şengül elendi mi? Bu sene ünlüler takımında sporcu yarışmacılar ağırlıkta. Sabriye de bunlardan bir tanesi. Takım arkadaşlarının adını yazması ile eleme potasına giren yarışmacı bir hayli üzgün. Peki eleme adayı olan Sabriye kaç yaşında. Survivor Sabriye yaşı kaç? Survivor Sabriye evli mi? Survivor Sabriye nereli. Survivor Sabriye biyografi. İşte Survivor Sabriye'ye dair tüm merak edilenler...

Survivor Sabriye Kimdir? (Sabriye Şengül Kimdir, Ne iş yapıyor, kaç yaşında?) SABRİYE ELENDİ Mİ?
SABRİYE ŞENGÜL KİMDİR?

Sabriye Şengül, 1988 yılında Trabzon'da dünyaya geldi. 2006 yılında boksla tanışan Sabriye Şengül'ün hayatı bu tarihten sonra değişti. Sabriye Şengül, 2006 yılında boksla tanıştı. Spor hayatına hentboll oynayarak başlayan Sabriye Şengül, tavsiye sonrasında kickboks'a yöneldi.

Hayatında sporun önemli bir yer tuttuğunu belirten Sabriye Şengül'ün en öne çıkan özelliği ise hırslı bir kimliğe sahip olması. Verdiği röportajlarda her fırsatta sporun hayatındaki önemini anlatan Sabriye Şengül, spor hayatını şu sözlerle anlatıyor: “Önceleri hentbol oynuyordum. Hırslı, mücadeleci ve pes etmeyen bir yapım var. Antrenmanlarda ve maçlarda bu yapımdan dolayı sertleştiğim oldu. Hocalarım, ‘Sabriye hentbolcular bize lazım. Sen boks ile uğraş’ deyince neden olmasın dedim. Boksta ve Kickboskta 3 Türkiye şampiyonluğum var. Uluslararası boks şampiyonluğum ve K1 Dünya Karması şampiyonluğum bulunuyor.”

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...