Survivor Berna Öztürk Kimdir? (Berna Öztürk Biyografi) BERNA ÖZTÜRK NE İŞ YAPIYOR

Düzenleyen:
Survivor Berna Öztürk Kimdir? (Berna Öztürk Biyografi) BERNA ÖZTÜRK NE İŞ YAPIYOR

MAGAZİN Haberleri

Survivor Berna kimdir? Berna Öztürk biyografi. Survivor'da Seda ile yaşadığı kavga sonrası gündeme gelen Berna Öztürk hakkında tüm merak edilenler haberimizde. Dj'lik yapan Berna Öztürk nereli?

Survivor Berna kimdir? Berna Öztürk kimdir? Ünlüler takımında yer alan ünlü isim Berna Öztürk Dj'lik yapıyor. Survivor Seda ile yaşadığı kavga sonrası gündeme gelen Öztürk hakkında merak ettikleriniz burada. Bir çok spor dalı ile uğraşan Survivor Berna  renkli saç stiliyle de dikkat çekti. Şöhretini Tarkan'ın baldızı lakabı ile yakaladı.  Bilge Öztürk, Tarkan ile bir zamanlar birliktelik yaşamıştı. Bu birliktelikten de nasibini Berna Öztürk aldı ve ünlülerin arasında ismi yer aldı. Berna Öztürk biyografi. Berna Öztürk yaşamı, Berna Öztürk hakkında bilinmeyenler, Berna Öztürk ne iş yapıyor, Berna Öztürk nereli. İşte Berna Öztürk'e dair tüm merak edilenler

Survivor Berna Öztürk Kimdir? (Berna Öztürk Biyografi) BERNA ÖZTÜRK NE İŞ YAPIYOR

SURVİVOR BERNA KİMDİR?
Survivor 2017 yarışmacısı Berna Öztürk 28 Nisan 1983'de İstanbul'da doğdu. F.M.V. Özel Ayazağa Işık Lisesi'nde ortaöğretimini tamamlayan Berna Öztürk, İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü mezunudur. İngilizce, İspanyolca ve Almanca bilen Survivor yarışmacısı, birçok spor dalıyla ilgilenmektedir.
Kiteboard (IKO Uluslararası Eğitmen - Türkiye Yelken Federasyonu Eğitmen - Freestyle Türkiye İkinciliği), Hentbol (lisanslı/Sarıyer Spor Kulübü), Wake-board (lisanslı/Hip-Notics), Tenis, Voleybol ve Wing - Chun gibi spor dalları ile ilgilenen Berna Öztürk, DJ olarak tanınmaktadır. 
Survivor Berna Öztürk kimdir? Kariyeri ve hayatı...
Dj Berna Öztürk Survivor ünlüler takımında yer alıyor. Geçtiğimiz günlerde ekrana gelen Survivor'da Seda ile yaşadığı tartışma ile gündeme gelen Berna Öztürk birçok spor dalının yanı sıra dj'lik ile de yakından ilgileniyor. Peki DJ Berna Öztürk kimdir? Survivor ünlüler takımının renkli isimlerinden yer alan DJ Berna Öztürk farklı tarzı ile dikkatleri üzerine çekiyor. Yarışmalarda çok etkin olamayan Berna Öztürk geçtiğimiz hafta ekrana gelen Survivor'da Seda Demir ile yaşadığı ufak çaplı tartışma ile dikkatleri üzerine çekmişti. Birçok spor dalının yanı sıra Dj'likte yapan güzel yarışmacı DJ Berna Öztürk hakkında merak edilenleri sizin için derledik.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...