Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bozüyük MHP İlçe Başkanı görevden alındı

Düzenleyen:
Bozüyük MHP İlçe Başkanı görevden alındı

POLİTİKA Haberleri

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Yılmaz Çevik, parti genel merkezi tarafından görevden alınarak ilçe yönetimi feshedilirken, eski yöneticilerinden Ramazan Ayva’nın kurucu başkan olarak atadığı belirtildi.

MHP Genel Merkezinin ayrıca Bilecik’te Yenipazar İlçe Başkanlığı’nı da kapatarak kurucu başkanlığa İsmail Yağar’ı atadığı öğrenildi. 

Milliyetçi Hareket Partisi’nde kurultay süreci ile başlayan muhalif hareket sonrası yapılanma devam ediyor. Son olarak MHP Genel Merkezi tarafından Bilecik’te 2 ilçede parti yönetimleri feshedildi. Kapatılan ilçeler arasında Bozüyük ve Yenipazar ilçeleri yer alırken Bozüyük ikinci kez kapatılarak kurucu başkan atanmış oldu.

Yaşanan kapatma süreci ile ilgili olarak, daha önce Bozüyük’te kurucu başkanlık görevi verilen Yılmaz Çevik’in görevden alınmasına muhaliflerle hareket etmesi ve genel merkez politikalarına uymaması gerekçe olarak gösterildi.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...