Halep'te askeri konvoya saldırı, en az 40 ölü

/ Kaynak: AA
Halep'te askeri konvoya saldırı, en az 40 ölü

DÜNYA Haberleri  / AA

Özgür Suriye Ordusu'nun (ÖSO), Halep'te askeri konvoya düzenlediği saldırıda 40'tan fazla kişinin yaşamını yitirdiği bildirildi.

Özgür Suriye Ordusu'nun (ÖSO), Halep'te askeri konvoya düzenlediği saldırıda 40'tan fazla kişinin yaşamını yitirdiği bildirildi. nbsp;Suriye Yerel Koordinasyon Komitesi (LCC), ÖSO birliklerinin kentin Buz ve Hasanis köyleri arasında askeri konvoya düzenlediği saldırıda 40'tan fazla kişinin öldüğünü, çok sayıda kişinin yaralandığını duyurdu. LCC, hayatını kaybeden kişilerin Esad rejimine bağlı askerler ve Hizbullah militanlarından oluştuğunu belirtti. nbsp;Öte yandan başkent Şam'ın Berze, Kabun ve Cobar bölgelerinin Esed güçleri tarafından hava bombardımanına maruz kaldığı, kentin Duma, Haresta, Muaddamiye ve Dareya bölgelerinde ise şiddetli çatışmaların meydana geldiği ifade edildi.

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...