Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Brent petrol 55 doların üzerinde

Düzenleyen:
Brent petrol 55 doların üzerinde

Ekonomi Haberleri

Brent petrolün varil fiyatı, bugün ABD'de açıklanacak resmi stok verileri öncesinde 55 doların üzerinde seyrediyor.

Brent petrolün varil fiyatı, bugün ABD'de açıklanacak resmi stok verileri öncesinde 55 doların üzerinde seyrediyor.Dün, Brent petrolün varil fiyatı, Amerikan Petrol Entitüsü (API) stoklarının 5,8 milyon ile beklentilerin üzerinde artmasına karşın günü yüzde 0,43 artışla 55,61 dolardan tamamladı.

Bugüne küresel piyasalarda değer kaybeden dolardan güç alarak yükselişle başlayan Brent petrolün varil fiyatı, saat 10.20 itibarıyla 55,53 dolardan alıcı bulurken, aynı dakikalarda Batı Teksas türü ham petrolün varil fiyatı ise yatay seyirle 52,82 dolardan işlem görüyor.

Analistler, bugün ABD'de açıklancak Resmi Petrol Stok verilerinin ve ABD Merkez Bankası (Fed) Açık Piyasa Komitesi (FOMC) toplantısından çıkacak kararların petrol fiyatları üzerinde etkili olacağını kaydetti.Teknik açıdan Brent petrolün varil fiyatında, 54,30 dolar seviyesinin destek olarak önce çıktığını ifade eden analistler, 56,60 doların ise direnç olarak takip edileceğini belirtti.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...