Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Polis Taksim'de helikopteri neden düşürdü

Polis Taksim'de helikopteri neden düşürdü

YAŞAM Haberleri

Taksim'de olaylar sürerken, güvenlik güçlerinin bulunduğu noktalarda uçurulan oyuncak bir helikopter polisi alarma geçirdi

nbsp;Taksim Meydanı ve Gezi Parkı yakınlarında uçurulan oyuncak helikopter polisin dikkatini çekti. Üzerinde kamera olduğu tespit edilen helikopterin, özellikle polis ekiplerinin beklediği noktalarda uçurulduğu görüldü. Oyuncak helikopteri bir süre takip eden polis, ardından yere düşürdü. Yere düşürülen helikopteri almak için gelen bir genç, kendisini görüntüleyen gazetecilere tepki gösterdi. Kendisinin de gazeteci olduğunu iddia eden genç, basın kartını gösteremeyince polis tarafından gözaltına alındı.Taksim Meydanı ve Gezi Parkı yakınlarında uçurulan oyuncak helikopter polisin dikkatini çekti. Üzerinde kamera olduğu tespit edilen helikopterin, özellikle polis ekiplerinin beklediği noktalarda uçurulduğu görüldü. Oyuncak helikopteri bir süre takip eden polis, ardından yere düşürdü. Yere düşürülen helikopteri almak için gelen bir genç, kendisini görüntüleyen gazetecilere tepki gösterdi. Kendisinin de gazeteci olduğunu iddia eden genç, basın kartını gösteremeyince polis tarafından gözaltına alındı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...