Aydın'daki terör operasyonunda, 1 kişi tutuklandı

Düzenleyen:
Aydın'daki terör operasyonunda, 1 kişi tutuklandı

YAŞAM Haberleri

Uyuşturucu ticareti yaparak, terör örgütü PKK ve Suriye uzantısı PYD'ye gelir sağlayanlara yönelik operasyonda gözaltına 5 kişiden biri tutuklandı

Aydın'da uyuşturucu ticareti yaparak, terör örgütü PKK ve Suriye uzantısı PYD'ye gelir sağlayanlara yönelik operasyonda gözaltına alınan 5 kişiden biri tutuklandı. Efeler İlçe Jandarma Komutanlığınca, terör örgütü PKK ve Suriye uzantısı PYD'ye gelir sağlamak amacıyla uyuşturucu ticareti yapanlara yönelik Güzelçamlı Mahallesinde bir eve düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 5 zanlının jandarmadaki işlemleri tamamlandı. Adliyeye sevk edilen zanlılardan M.Y, tutuklanırken, diğerleri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.Efeler, Germencik ve Kuşadası ilçelerinde uyuşturucu ticareti yaparak terör örgütü PKK/PYD'ye gelir sağlayanlara yönelik operasyonda 2'si kadın 5 kişi gözaltına alınmış, zanlılarla 3 gram kubar esrar, bir uyuşturucu hap, 2 uyuşturucu içme aparatı, birer av tüfeği, tablet ve dizüstü bilgisayar ile 7 cep telefonu ele geçirilmişti. Zanlılardan M.Y'nin, terör örgütü PKK'nın Suriye'deki uzantısı YPG safında savaşırken yaralandığı ve tedavisinin ardından Aydın'a geldiği belirtilmişti.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...